Napovednik: NK Domžale – NK Rudar Velenje

05/08/2015

V soboto, 8.avgusta se bomo v 4.krogu prve lige Telekom Slovenije pomerili z NK Domžalami.

Z NK Domžalami smo se pomeri 46-krat, tekmo nam je zmagoslavno uspelo končati na 20 obračunih, od tega 7-krat v gosteh. Na 10 tekmah sta se ekipi razšli brez zmagovalca.

Lažji poškodbi sta utrpela Luka Prašnikar in David Kašnik, a sta se treningom prve ekipe priključila že v začetku tedna. Za nastop tako kandidirajo vsi igralci, z izjemo Leona Črnčica.

Pred gostovanjem sta za nkrudarvelenje.com spregovorila prvi strelec Rudarja, Luka Prašnikar in ofenzivni vezist Mario Babić.

Luka Prašnikar: »Ne glede na to, da je šele začetek prvenstva, smo se znašli v nepričakovanem položaju. Čas je, da pričnemo nabirati točke in s temi mislimi odhajamo na gostovanje v Domžale. Potrebno bo odigrati maksimalno skoncentrirano in agresivno, saj so Domžale v naletu. Če bomo vsi opravili svoje delo kot je treba, verjamem, da smo sposobni priti do ugodnega razpleta tekme.«

Mario Babić: »Potrebno je popraviti napake, ki smo jih počeli v obrambi ter ponoviti igro s sobotne tekme proti Zavrču, le tako se lahko nadejamo pozitivnega rezultata.«