Mladinski pogon okrepljen z uveljavljenimi strokovnjaki

02/09/2015

V klubu si prizadevamo okrepiti delo z mladimi. Nov vodja mladinskega pogona je tako postal uveljavljeni strokovnjak Robert Pevnik, ki je uspešno deloval v Sloveniji in v tujini. Gre za trenerja z UEFA Pro licenco, kot zahtevajo najnovejši standardi stroke v NZS in ki je prepoznal izziv v projektih NK Rudar v prihodnje.

Novi trener pri kadetih je Andrej Goršek, ki dobro pozna velenjsko nogometno okolje in zahteve sodobnega nogometa. Želimo si dobrega sodelovanja ter nadgraditi delo v mladinskem pogonu v prihodnjih letih, zavedamo pa se, da nas čaka zahtevna sezona.

Strokovno podporo bo nudil koordinator Franci Oblak, ki bo s svojim znanjem in izkušnjami pomemben člen v organizacijski shemi mladinskega pogona in nogometne šole.

V klubu smo v razgovorih tudi z nekdanjimi igralci NK Rudar Velenje, ki bi želeli postati del koncepta, ki ga postavljajo v klubu. Čaka nas veliko dela in športnih priložnosti med “knapi”, kjer bodo razvoj mladih, dobro delo in pošten odnos naše vodilo danes, jutri in pojutrišnjem.

Foto: Žurnal