Dobrodelna sobota v režiji NK Rudar Velenja

25/10/2015

V soboto, 24.10. smo na stadionu ob jezeru organizirali dobrodelni turnir, celotni izkupiček smo namenili VDC SAŠA – enoti Ježek Velenje. Na turnirji so sodelovale naslednje ekipe: Velenjski Knapi, ŽNK Rudar Škale, ŠŠK, gasilci, MO Velenje, upravni odbor, trenerji in veterani NK Rudar Velenje.

Turnir je osvojila ekipa trenerjev NK Rudar Velenja, ki je imela posebno čast, saj se je v revialni tekmi pomerila z ekipo VDC enote Ježek. Dogodka z dobrodelno noto sta se udeležila tudi David Kašnik in Klemen Bolha, ki sta poskrbela za val navdušenja med varovanci VDC SAŠA.

Po končanem turnirju je sledila pogostitev, skupaj pa smo si ogledali člansko nogometno tekmo prve lige TS med NK Rudar Velenjem in FC Koprom. Omeniti velja, da smo od vsake prodane vstopnice 1€ namenili v dobrodelni sklad.

Pred pričetkom prvenstvene tekme so predsednik Mitja Kamenik, športni direktor Spasoje Bulajič in član upravnega odbora, Branko Apšner, predstavnici enote Ježek predali bon v vrednosti 1500€. 

Zahvaljujemo se vsem, ki ste se udeležili dobrodelnega turnirja in s tem omogočili boljši jutri za VDC SAŠA – enota Ježek Velenje!