Pri Rudarju smo izbrali paket “športnik AS”

27/10/2015

Zastopnik Adriatic Slovenica, Branko Apšner je člane AS presenetil z novico, da je celotna ekipa nogometnega kluba, vključno z upravnim odborom izbrala zavarovanje “Športnik AS”. Branko je namreč tudi član upravnega odbora NK Rudar Velenje in je prav za klub pripravil predstavitev zavarovanja.

Športni direktor kluba Spasoje Bulajić, član zlate nogometne generacije (udeleženec EP 2000, Svetovnega prvenstva 2002, med drugim tudi član moštev Bundeslige Koln in Mainz) pa je ob tej povedal: “Kot profesionalni nogometaš sem bil vso kariero dobro zavarovan, saj je to v tujini stalna praksa. V Sloveniji smo še malo premalo osveščeni, kaj je dobro za vsakega športnika in se nekako izogibamo zavarovanju, dokler se kaj ne pripeti. Vesel sem, da smo se pri NK Rudar Velenje odločili za zavarovanje Športnik AS. Produkt je zelo dobro pripravljen, saj zajema tisto, kar si vsak športnik želi (krajše čakalne dobe, hitra in kakovostna  oskrba … ).”

Velenjski klub je pred dobrimi tremi meseci prevzela mlada uprava, ki je v kratkem času naredila veliko uspešnih potez, ki se že obrestujejo. Povezali smo se z nemško agencijo in z njimi sklenili dolgoročno sodelovanje. Ker Nemci ničesar ne prepustijo naključju, so se takoj strinjali, da je potrebno vse igralce zavarovati. Veselimo se nadaljnjega sodelovanja z AS-om, obenem pa vabimo vse, da si ogledate katero izmed prihodnjih tekem NK Rudarja Velenje.

Za lepo gesto je poskrbel predsednik Mitja Kamenik, ki se je zavezal, da AS-u podari 100 brezplačnih vstopnic za ogled tekem Rudarja na domačem igrišču.

Untitled-2