Dve tekmi, dve zmagi

14/11/2015

V soboto, 14.11, smo odigrali dve prijateljski tekmi in obe dobili. Ob 11.uri smo bili na igrišču Parkur s 3-1 boljši od NK Brava, ob 13.30 uri pa smo porazili še ekipo iz Ivančne Gorice.

NK Rudar Velenje – NK Bravo 3:1 (0:1)
Igrišče Parkur; Strelca: Grgič 64.,74. in Grbič 60.
Postava: Čretnik (od 76. Džajič), Žitko, Bevab, Bratič (od 65. Acman), Gavranovič (od 65. Fatkič), Bolha, Pišek, Grbič, Krcič (od 76. Duspara), Grgič in Prašnikar

Tekma na Parkurju se je pričela po notah gostov, ki so bili v prvem delu konkretnejši in z zadetkom v mreži Čretnika odšli na odmor z zadetkom v prednosti. Kljub temu, pa smo imeli kar nekaj priložnosti, ki bi jih lahko bolje izkoristili. V 10.minuti se je sam pred vrati znašel Grbič, vendar je slednji zadel le vratnico. Nekaj minut kasneje je odlično preigraval Grgič, a je bil gostujoči vratar na mestu.

V drugem polčasu smo se predstavili v popolnoma drugi luči in tekmo preobrnili v našo korist. V 60. minuti je Grbič uspešno izvedel 11-metrovko in izenačil na 1-1. Za zmago pa je z dvema zadetkoma poskrbel Grgič, v 63. minuti je po podaji Prašnikarja zadel prazen gol, v 74. pa je po podaji Grbiča z glavo zadel za končnih 3-1.

NK Rudar Velenje – NK Ivančna Gorica 2:0 (1:0)
Strelec: Eterović 25., 68.
Postava: Radan (od 75. Džajič), Lešnik, Džinič, Kašnik (od 60. Acman), Kocič, Tolimir, S.Babić (od 60. Fatkič), Črnčič (od 75. Duspara), M.Babić, Trifkovič in Eterović

V drugi tekmi smo spremljali nekoliko manj atraktivne igre, kljub temu pa smo na igrišču dokazali svojo kvaliteto in še drugič v dnevu dobili tekmo. V 25.minuti je z razdalje dobro meril Eterović in zadel za vodstvo z 1-0.

V drugem polčasu so priložnost za igro dobili tudi igralci mladinskega pogona NK Rudar Velenje (Džajič, Acman, Fatkič in Duspara), Eterović pa je po odlični podaji Kociča v 68. minuti kronal premoč Knapov.