V generalki pred pričetkom prvenstva tesen poraz v Domžalah

21/02/2016

V soboto (20.2.) smo se v generalki pred pričetkom spomladanskega dela prvenstva pomerili z ekipo Domžal. Po zadetkih Eterovića in Prašnikarja smo v športnem parku Domžale tesno izgubili z rezultatom 3-2.

Domžalčani so silovito krenili v tekmo in Knape že v uvodu prisilili v branjenje. Prvi napad smo si priigrali v 9.minuti, a je bil strel Klemna Bolhe prešibak za domačega vratarja. V 27.minuti so nevarno poizkušale Domžale, minuto kasneje pa so po napaki Ermana Bevaba prešle v vodstvo z 1-0. Do konca polčasa sta nevarno poizkusila še Mario Babić in Mate Eterović, a se mreža domačih ni zatresla.

V začetku drugega polčasa smo po novi napaki v obrambi prejeli gol še drugi zadetek. V 54.minuti pa so se Knapi prebudili, Mate Eterović je postregel z izjemnim zadetkom s prostega strela in znižal zaostanek na 2-1. V 62.minuti se je mreža Domžal še enkrat zatresla, a je bil Mate Eterović v prepovedanem položaju. V 68.minuti so Domžalčani znova povišali prednost. Končni izid tekme so Knapi postavili v 71.minuti, ko je po odličnem prodoru Denisa Grbiča zadel Luka Prašnikar.
 
V soboto bomo na stadionu ob jezeru v prvi spomladanski tekmi prve lige TS gostili NK Krško. Pričetek tekme ob 15.00! 

NK Domžale – NK Rudar Velenje 3:2 (1:0)
Strelca: Eterović 54. in Prašnikar 71.

Postava: Radan, Bevab (od 65. Kurež), Kašnik, Knezović (od 46. Džinič), Kocič (od 75. Bratić), Tolimir (od 65. Pišek), S.Babić (od 65. Črnčič), Bolha (od 65. Grbič), Trifkovič (od 78. Grgić), M.Babić (od 65. Krcič) in Eterović (od 65. Prašnikar)

đ