Napovednik: NK Rudar Velenje – NK Krško

24/02/2016

V soboto se v Velenje znova vrača prvoligaški nogomet. Spomladanski del prvenstva bomo otvorili s pomembno tekmo proti NK Krško, ki za Knapi zaostajajo zgolj za 3 točke.

S Krčani smo se v letošnji sezoni pomerili dvakrat in obakrat remizirali, še posebej vroča je bila zadnja domača tekma z omenjenim nasprotnikom, ko smo izjemno podporo s tribun, kljub dvema izključenima nogometašema uspeli osvojiti točko.

Mate Eterović (napadalec): “Za nami so dolge priprave, veliko smo delali na tem, da bomo na igrišču delovali enotno, kar bo ključnega pomena v boju za obstanek. Zavedamo se, da je težka situacija, vendar moramo biti kljub temu pravi na igrišču. Upam, da nas bo prišlo spodbujati čim več navijačev, da se bomo skupaj z njimi podali v boj za zmago, kar je naša velika želja. Vsi igralci nestrpno pričakujemo začetek prvenstva.”

Ste vedeli? Eterovič je v pripravljalnem obdobju kar devetkrat zatresel mrežo nasprotnika.

NK Rudar Velenje – NK Krško, 27.2. ob 15.00 na stadionu ob jezeru. #srecnorudar

Vstopnice za tekmo si lahko zagotovite na vseh prodajnih mestih mojekarte.si. Cena vstopnic: Moški 5€, nekdanji nogometaši Rudar Velenja, ženske, otroci do 14.leta imajo prost vstop!