Kadeti in mladinci z odliko opravili generalko

28/02/2016

V generalki pred začetkom prvenstva smo gostili vrstnike Triglava. Najprej so kadeti zaceli zelo navdahnjeno in si hitro priigrali vodstvo s tremi goli Dema Pljave, lahko pa bi bilo tudi več. Nato smo do polcasa nekoliko popustili. V nadaljevanju so zopet stopili na plin in ob koncu je zasluženo zmago potrdil Deljič ter postavil končni rezultat 4:2. 

Mladinci so z disciplinirano igro zaprli vse poti do svojega gola, iz kota pa povedli, ko je zadel Vašl. Do polcasa sta lepa zadetka dosegla se Bosilj in Fatkic. V drugem polcasu se rezultat ni več spreminjal, Markovsky je bil blizu gola, a je bila obramba z vratarjem vedno na mestu.

Želimo si, da podobne predstave pokažemo tudi v prvenstvu, ko bo vsaka točka zelo pomembna.

Srečno Rudar!


V imenu Nogometne šole “Rudar” Velenje se vam iskreno zahvaljujemo za finančno pomoč pri izvedbi priprav kadetov in mladincev v Puli. S svojim dobrim srcem ste omogočili šestim fantom, da so se s soigralci udeležili priprav in skupaj preživeli pet čudovitih dni.  Še enkrat hvala: g. Bojan Kontič, g. Peter Dermol, ga. Neja Skledar, g. Robertson Djerdji, Irs.com, ga. Ana Anderlič, g. Nik Omladič, g. Ernest Zupanc, ga. Violeta Dermastik, Proteini.si, Pirs d.o.o.,Seltron MB, Hotel Razgoršek, ga. Vicky Karijašević, Mladost d.o.o., Bar Venezia, Rotel – S, UO NK Rudar,…

 

Pripravil: Franci Oblak