Po pravi drami s točko iz sneženega Krškega

27/04/2016

V 32.krogu prve lige TS smo na stadionu Mateja Gubca pomerili z NK Krško in po pravi drami remizirali z rezultatom 1:1. Za Knape je iz prostega strela zadel Mate Eterović.

NK Krško – NK Rudar Velenje 1:1 (0:1)
Stadion Matija Gubca, gledalcev 1300; Strelec: Eterović (32.)
Postava: Radan, Kašnik, Pišek, Trifkovič, Črnčič, S.Babić, Bolha, Džinič, Jahič, M.Babić in Eterović.

V 20. minuti je imel Eterović novo priložnost, ko je dvakrat sprožil z leve strani kazenskega prostora, a streljal preslabo. Zato pa je precej bolje v 32. minuti, ko je žogo s prostega poslal čez živi zid v mrežo za vodstvo z 1:0. Proti koncu polčasa je vse močneje snežilo, kar je ob koncu prvega dela po strelih Pušaverja in Hotića povzročilo nekaj težav Radanu, a je ostalo pri vodstvu knapov.

V drugem polčasu je sneg popolnoma pobelil zelenico, v težkih razmerah igralcem dolgo ni uspelo sestaviti nevarnejše akcije. V 64. minuti sta sicer streljala David Kašnik in Mate Eterović, toda ostalo je pri 0:1, tako kot tudi po poskusu Luke Prašnikarja v 84. minuti, ko je z diagonalnim strelom žogo z desne strani prav tako poslal mimo vrat.

Ko je že kazalo, da bomo prišli do zmage, pa je v sedmi minuti sodniškega dodatka (tako dolg je bil zaradi zaradi čiščenja igrišča) izenačujoči zadetek prispeval Vuklišević, ki je iz bližine zadel z glavo.

Povzeto po STA.

NOVANASLOVNA