Izkušeni vratar Ristić je nova okrepitev Rudarja

22/06/2016

Izkušeni vratar Borivoje Ristić je novi član NK Rudar Velenje. 32-letni in 188 centimetrov visok čuvaj mreže srbskih korenin je z Rudarjem podpisal 2-letni dogovor.

Otrok Partizana je svojo profesionalno športno pot pričel v mestu Smeredevo, kasneje je oblekel tudi dres Vojvodine, pred prihodom v Velenje pa je branil barve FK Radnika. 

V svoji dosedanji karieri je Borivoje med drugimi nastopal tudi za Čukarički (2012-2015), kjer si je nabiral dragocene evropske izkušnje (nastop v kvalifikacijah za UEFA Liga Europa), z omenjeno ekipo pa je osvojil tudi naslov pokalnih prvakov v Srbiji. 

Ristić se je že priključil treningom Rudarja in bo v soboto proti WAC-u kandidiral za nastop pod taktirko trenerja Milovana Rajevaca.

Borivoje Ristić (vratar): “Imamo fantastične pogoje za delo, zato verjamem, da ne bom imel težav s privajanjem, vsekakor pa si želim dokazati za kaj sem bil pripeljan v NK Rudar Velenje. S prihodom trenerja Rajevaca so naši cilji porasli, želimo si, da bi bili med prvimi štirimi ekipami in da si tako izborimo mesta, ki vodijo v Evropska tekmovanja.”

BRistic_01