Željezničar to sredo gostuje na stadionu ob jezeru

05/07/2016

V sredo (6.7.) se bomo na stadionu ob jezeru pred domačim občinstvom pomerili z bosanskim prvoligašem, FK Želježničarjem. Tekma se bo pričela ob 18.00 uri.

Nogometaši Rudarja, ki so v nedeljo sklenili tedenske priprave so se že vrnili v Velenje, kjer se pripravljajo na pričetek prvenstva. Novo sezono prve lige TS bomo otvorili s tekmo proti Krškemu (16.7.).

Pred veliko tekmo z Željezničarjem je za nkrudarvelenje.com spregovoril obetavni vezist Anže Pišek.

Anže Pišek (vezist): “Na zadnjih pripravljalnih tekmah smo velikokrat pokazali zelo dobro igro, kar je posledica našega truda in visoke motivacije v dosedanjem delu priprav. Prepričan sem, da bomo vse to na igrišču pokazali tudi na naslednjih tekmah. Prva priložnost, da se z ekipo dokažemo bo že to sredo – proti FK Železničarju.”

“FK Željezničar je nogometni klub iz Sarajeva, ki je bil ustanovljen leta 1921 in je v svoji dosedanji zgodovini osvojil 7 naslovov državnega prvaka. Za Željezničar je nastopalo kar nekaj reprezentantov Bosne in Hercegovine, med njimi tudi Edin Džeko.”

Vstopnice so že na voljo na vseh prodajnih mestih mojekarte.si, prav tako pa si bo vstopnice moč zagotoviti na dan tekme.

NK Rudar Velenje – FK Željezničar
Sreda, 6.7. ob 18.00 na stadionu ob jezeru

pisek