Kadeti in mladici ponovno zabeležili zmago in remi

16/08/2016

Kadeti in mladinci Rudarja so pretekli konec tedna odigrali tekmi 2. kroga 1. SKL in 1. SML, na katerih so ponovno zabeležili dva dobra rezultata, saj so proti močnima nasprotnima ekipama NOGE Triglava iztržili remi in zmago. Tako so v Velenju ostale velike 4 točke.

Prvo tekmo sta odigrali kadetski selekciji, končala pa se je z rezultatom 1:1, zadetek za Rudar pa je dosegel Cinac, ki se je v nadaljevanju na žalost poškodoval in mu želimo kar najhitrejše okrevanje. Sicer je bila tekma zanimiva, z velikim številom priložnosti in na koncu s pošteno delitvijo točk.

Drugo tekmo dneva sta odigrali mladinski selekciji, na njej pa so naši fantje pokazali veliko mero srčnosti in borbenosti in na koncu tekmo dobili z rezultatom 3:2. Za Rudar je dvakrat v polno meril Pljava in enkrat Vezaj. V prvem polčasu so se, v sicer enakovrednem boju, bolje znašli mladinci Rudarja, ki so na odmor odšli s prednostjo dveh zadetkov, ki pa so jo gostje iz Kranja v drugem polčasu uspeli izničiti. V nadaljevanju so naši fantje zbrali dovolj moči za še en zadetek in tako so 3 točke ostale doma.
Tekmo je v zaključku zaznamovala tudi izključitev Džajića zaradi nešportnega obnašanja. David svoje dejanje obžaluje in se zanj iskreno opravičuje.

U17 NK Rudar Velenje 1-1 NOGA Triglav
U19 NK Rudar Velenje 3-2 NOGA Triglav

V soboto sta bili na sporedu tudi dve prijateljski tekmi selekcij U14 in U15, nasprotnik pa državni prvaki iz Domžal. Domžalčani so potrdili svojo premoč in slavili na obeh tekmah.

Verjamemo, da bomo s trdim delom napredovali, SREČNO RUDAR!

_DSC6903