John Mary: “Z vašo podporo bomo dosegli velike reči!”

08/03/2017

Devet golov in dve asistenci. To je statistika drugega najuspešnejšega strelca Knapov v letošnji sezoni, Johna Mary-ja. Za nas je delil občutke po veliki zmagi v Ljubljani in pozval vse pristaše našega kluba, da se v čim večjem številu udeležijo pomembne sobotne tekme z ND Gorica.

32901495390_cca65c96ca_o

John Mary (napadalec)
O občutkih po zmagi v Ljubljani: “Po nedeljski tekmi smo se počutili resnično odlično, neverjetno, brez kakršnih koli obžalovanj. Res je zabavno, ko nasprotnika nadigraš, česar smo sicer vajeni. Mnogim smo dokazali, da v nogometu ne gre za slavo in imena. Gre za ekipo, gre za sodelovanje. Že večkrat je bilo rečeno, naj na igrišču ekipno delujemo kot eden, saj združeni zmoremo. Verjamem, da lahko za vsakega soigralca trdim, da je po tekmi občutil nekaj posebnega. Ko sem pogledal Stjepana Babića, sem videl da je srečen, takšnega ga nisem videl še nikoli prej. Videti ga takegega je pomenilo, da smo resnično naredili nekaj velikega.”

Povabilo na sobotno tekmo z ND Gorica: “Obračam se na vse, ki imate radi Rudar. Prosim  Vas, pridite na tekmo. Vem, da Vam vzame čas, da imate druge stvari… a vseeno Vas prosim, da nam namenite 90 minut, da nas pridete gledati in da nas povzdignete. Razmislite, kaj smo mi brez vas. Z vašo podporo bomo dosegli velike reči. Spogledujemo se z mesti, ki vodijo v kvalifikacije za Evropsko ligo, kar si seveda vsi želimo in tudi potrebujemo. Prav tako verjamem, da nas vsak izmed Vas želi videti tam. Zato Vas še enkrat pozivam. Pridite na tekmo v soboto, podprite nas, vlijte nam dodatne motivacije, tega ne delamo le zase pač pa tudi za Vas. SREČNO RUDAR!”

_DSC6943