Iharoš in Bolha pred gostovanjem v Novi Gorici

11/05/2017

Pred sobotno tekmo 33. kroga PLTS, ko gostujemo pri ND Gorica smo se pogovarjali z Markom Iharošem in Klemnom Bolho.

Marko Iharoš (branilec) o tekmi z Olimpijo: “Po tekmi z Olimpijo bi rad čestital strokovnemu štabu za odlično pripravo na tekmo in soigralcem za odlično borbo. Dosegel sem svoj debitantski zadetek zaradi katerega sem presrečen. Ob zadetku sem vpisal tudi svojo prvo asistenco. V samo tekmo sem krenil 100%, kako tudi nebi saj nam tekma z Olimpijo predstavlja pravi nogometni praznik. Mislim, da podobno velja tudi za moje someščane v Velenju, za katere mislim, da so lahko po naši predstavi stadion zapuščali zadovoljni. Njim in vsem ljubiteljem Rudarja bi rad posvetil svoj debitantski zadetek.”

Pred tekmo z Gorico: “Obračamo se že proti naslednjemu krogu, ko gostujemo v Novi Gorici. V prihajajočih tekmah bomo iskali ključne točke v borbi za obstanek v ligi. Po odličnem rezultatu v nedeljo si želimo vstopiti v pozitivno serijo. Do sedaj se nam je dogajalo, da smo po dobrih tekmah proti močnim ekipam nanizali serijo slabših rezultatov. Strokovni štab že pripravlja taktiko za tekmo z Gorico. Upam, da se bomo tja odpravili v polni zasedbi. Ljubiteljem Rudarja pa še kratko sporočilo: Vsi mi smo Rudar! SREČNO RUDAR!”

Klemen Bolha (vezist) o tekmi z Olimpijo: “Za nami je tekma z Olimpijo, na kateri smo odigrali odlično. Super tekma, tako za navijače kot tudi za nas. Osvojili smo tri točke, ki so v zaključku prvenstva ključne za varen zaključek. Upam, da ne bomo zaspali na tej veliki zmagi.”

Pred tekmo z Gorico: “V soboto gostujemo v Novi Gorici, kjer bomo poskušali ponoviti predstavo iz Velenja. Vemo, da nas čaka zahteven nasprotnik, nenazadnje Gorica v spomladanskem delu še ni vknjižila poraza. Na tekmo se dobro pripravljamo in želimo v zadnje štiri kroge vstopiti z zmago. SREČNO RUDAR!”