Knapi poraženi na “generalki”

09/07/2017

Zadnjo pripravljalno tekmo pred začetkom nove sezon PLTS so Knapi sklenili s porazom. Na domačem terenu je bila boljša Lokomotiva Zagreb, ki je do zmage prišla v zadnji četrtini tekme.
Prvi gol na tekmi so zabili Zagrebčani, ko je po podaji iz kota z glavo natančno meril Ante Majstorović. To je bil tudi edini zadetek v prvem polčasu, sicer pa so bili Knapi v prvem delu nevarni in so nekajkrat nevarno zapretili, predvsem preko Mary-ja, Tučića in Bijola. Brav tako velja omeniti nekaj odličnih posredovanj Mateja Radana!
Uvod drugega polčasa je pripadel Rudarju, ki je za izenačenje potreboval vsega 5 minut. Zadel je Mary. V nadaljevanju so sledile številne menjave na obeh straneh, z dvema zadetkoma pa je končni rezultat postavil Filip Mihaljević. Pri rezultatu 1:1 je imel lepo priložnost za zadetek Edin Junuzović, ki je streljal iz obrata a je vratar njegov strel uspel zaustaviti.

19787090_1763708500323653_6102600602083556127_o

John Mary (Napadalec):“Bila je dobra tekma. Prvi enajsterici je šlo dobro, saj smo igrali kot ekipa. Zadovoljen sem s tem kako smo igrali, saj igramo bolje kot lani. A kot smo videli smo bili ob koncu nekoliko nezbrani. Trener ne bo zadovoljen s končnim rezultatom. Več kot bomo igrali in trenirali skupaj, bolj bomo razumeli en drugega na igrišču in poskušali potegniti čim več od nove sezone. Vse navijače bi povabil na tekmo z Domžalami v nedeljo. Podprite nas in našega trenerja, za keterega vidim, da ga imate tud navijači radi. Pred nami je težka a obenem zabavna tekma, upam na zmago. SREČNO RUDAR!

NK Rudar Velenje 1-3 NK Lokomotiva Zagreb

Postava Rudarja: Radan, Mužek, Husinec, Vuklišević, Črnčič, Bolha, Bijol, Trifković, Radić, Tučić, Mary
Igrali so še: Malnar, Vizinger, Markovskyy, Pišek, Junuzović, Novak, Ćoralić, Pušaver, Bokalič, Pljava

V nedeljo gre zares! Knapi bodo v 1. krogu PLTS 2017/2018 gostili Domžale!

NK Rudar Velenje – NK Domžale | nedelja, 16.7.2017 ob 18.00 | Mestni stadion Ob jezeru