Drugo četrtino prvenstva začenjamo v Domžalah

21/09/2017

Za nami je prva četrtina PLTS 2017/18. Rudar trenutno zaseda 4. mesto na prvoligaški razpredelnici, točkovno pa je celo izenačen s tretjo Gorico. Drugo četrtino bodo Knapi začeli s tekmo v Domžalah, katere so na uvodu v letošnjo sezono že uspeli premagati. Pred 10. krogom PLTS smo se pogovarjali z vratarjem Markom Pridigarjem in bočnim branilcem Sandijem Ćoralićem.

Marko Pridigar (vratar): “Tekma v Kranju je bila težka predvsem zaradi vremenski razmer. V takšni tekmi ekipa težko pokaže koliko je v resnici vredna. Mi smo se nekoliko bolje znašli, uspeli zmagati, kar je bil tudi naš cilj pred tekmo. Osvojili smo prve gostujoče točke kar je super, mislim pa, da moramo točke pogosteje začeti pridobivati na gostovanjih, če želimo biti ob koncu prvenstva visoko na lestvici. V nedeljo nas čaka zelo težka tekma, glede na to da so Domžale izgubile dve zaporedni tekmi bodo zagotovo zelo motivirane. Ne glede na to moramo prikazati najboljšo igro kar smo v danem trenutku zmožni. Verjamem v nas in si želim, da nam uspe. SREČNO RUDAR!”

Sandi Ćoralić (branilec): “Tekma proti Triglavu je bila težka, še posebej zaradi razmer na igrišču. Mislim, da smo si te tri točke zaslužili, saj smo pokazali veliko željo. Občutek je dober, gre namreč za našo prvo gostujočo zmago. Sedaj sledi težko gostovanje v Domžalah. Upamo, da nam uspe pozitiven rezultat, kot proti Kranju. S fanti bomo dali vse od sebe, da bomo tekmo dobro odigrali obenem pa upam, da bodo pogoji za igro boljši kot na zadnji tekmi. SREČNO RUDAR!”