Niz gostovanj zaključujemo v Dravogradu

29/09/2017

Niz treh zaporednih gostovanj bodo Knapi skušali zaključiti s tretjo zaporedno zmago. Tokrat jim bo nasproti stala ekipa Ankarana, katero so letos že uspeli premagati in sicer v 2. krogu PLTS, ko so na stadionu Ob jezeru slavili s 3:1. Trener Marijan Pušnik tokrat ne bo mogel računati na Jako Bijola, ki bo zaradi izpolnjene kvote štirih rumenih kartonov tekmo v Dravogradu spremljal iz tribune. Pred tekmo 11. kroga PLTS smo se pogovarjali z Damjanom Trifkovićem in Josipom Tomaševićem.

Damjan Trifković (vezist): “V nedeljo smo v Domžalah odigrali dobro in borbeno tekmo. Mislim, da smo zasluženo osvojili tri točke in lahko gremo mirno v Dravograd, kjer nas čaka tekma z Ankaranom. Ankaran je dobra, neugodna ekipa, mogoče lestvica po prvi četrtini prvenstva tega ne kaže, ampak mislim, da so se v zanjem času precej dvignili, kar dokazuje tudi njihova zadnja tekma v Kranju. Mi smo ta teden dobro delali, se dobro pripravljali, analizirali sebe in nasprotnika, tako da se v Dravograd odpravljamo v dobrem stanju. Kot vedno bi rad povabil naše podpornike, navijače, da si tekmo v čim višjem številu ogledajo, nas vzpodbujajo in nam pomagajo do treh točk. SREČNO RUDAR!”

Josip Tomašević (branilec): “Že na svojem debiju v Domžalah sem dočakal prvo zmago, zaradi česar sem bil presrečen, tako jaz kot tudi ostali fantje in strokovni štab. Obračamo se že proti novi tekmi z Ankaranom. Dobro smo se pripravili, trenerji so nam prenesli njihove prednosti in slabosti, na nas pa je, da odigramo dobro tekmo in poskušamo domov prinesti vse tri točke. Gremo po zmago, SREČNO RUDAR!”