Dobro nadaljevanje prvenstva za nogometno šolo

18/03/2019

Dobro nadaljevanje prvenstva za nogometno šolo

Nogometna šola je v nedeljo, 17. marca 2019, nadaljevala s prvenstvom. Rezultati odigranih tekem pa napovedujejo dobro pomlad.

V boju za 1. ligo so kadeti in mladinci odigrali tekmi z NK Šampion, ki so na skupni lestvici njihov prvi zasledovalec. Kadeti so po zaostanku z 2:0, prišli do neodločenega rezultata 2:2 ter si tako priborili 1 točko. Na drugi strani so mladinci vajeti vzeli popolnoma v svoje roke ter NK Šampion odpravili z rezultatom 0:4.

Pri tem je kapetan mladinske ekipe (U19), Adam Vošnjak, povedal:

“V nedeljsko tekmo smo se podali odločno, prepričani v to, da bomo domov odnesli 3 točke. Kljub temu smo pričakovali težjo tekmo, saj je ekipa Šampiona naš neposredni tekmec za uvrstitev v 1. ligo. Vseeno smo upravičili vlogo favorita in že v uvodnih minutah prevzeli pobudo ter nasprotniku z agresivnostjo onemogočili razvijanje njihove igre. Čeprav smo prikazali odlično igro, nam ostaja še nekaj rezerve za nadaljne tekme. Občutki po tekmi so fantastični, saj smo se s to tekmo še bolj utrdili na 1. mestu in to s kar 14 točkami naskoka. V nadaljevanju sezone nas čaka še nekaj pomembnih tekem, vendar smo z igro dokazali, da sodimo v 1. ligo in bomo k temu cilju strmeli skozi celotno sezono ter poskušali ostati brez poraza. Srečno Rudar!”
Na fotografiji prva postava ekipe U19.