Turnir v Umagu za selekcijo U11

22/03/2019

Turnir v Umagu za selekcijo U11

Selekcija U11 se je čez vikend udeležila mednarodnega turnirja v Umagu. Nekaj več o dogodku je povedal trener, Aleks Hudobreznik:

Selekcija U11 se je pretekli vikend udeležila turnirja v Umagu. Umag Trophy je turnir, katerega se vsako leto udeležuje večina selekcij iz naše nogometne šole. Vsako leto smo namreč priča zanimivim mednarodnim tekmam, odlični organizaciji ter gostoljubnosti domačinov. Tudi letos ni bilo nič drugače. Rečem lahko, da so nivo tekmovanja organizatorji uspeli dvigniti še za nekaj stopničk višje, za kar jim še enkrat čestitamo in se jim zahvaljujemo za povabilo.

Na turnirju je iz selekcije U11 tekmovalo kar 20 fantov, razdeljenih v dve ekipi. Vsaka ekipa je odigrala 7 tekem, v ospredju pa je bila predvsem zabava, druženje in team-building. Seveda sta obe ekipi tudi kar se tekmovalnega dela tiče pokazali pravi obraz in odnos do najlepšega dresa, s tem pa dokazali, da smo na pravi poti. Glede na videno sem na fante ponosen, saj so res delovali kot ekipa, se skupaj veselili in se med seboj tolažili. Zavedamo se, da imamo še kar nekaj prostora za napredek, zato gremo pogumno novim zmagam naproti.
Srečno Rudar!