Spremembe na vratarskem mestu

29/08/2019

Spremembe na vratarskem mestu

Z nogometno kariero je zaključil vratar knapov, Marko Pridigar. Njegovo mesto pa je tako zasedel že poznani Matej Radan, ki se je v Velenju dogovoril za enoletni podpis pogodbe.

Marko Pridigar je člansko kariero začel pri Mariboru, kjer je pred tem obiskoval tudi nogometno šolo in med drugim nastopal v reprezentančnem dresu selekcij U19 do U21. Kot vratar je branil za že omenjeni Maribor, Aluminij, Zavrč, ciprski Ayia Napa, islandski Fylkir in nenazadnje tudi za velenjski Rudar. Ekipi zeleno-črnih se je pridružil v letu 2017 ter z njimi na igrišču prebil 5.162 minut.

Za vse njegove nastope in obrambe v dresu NK Rudar Velenje se mu zahvaljujemu, ob koncu nogometne kariere pa mu v klubu želimo vse dobro in srečno pri doseganju novih ciljev v življenju.

V Velenjske vrste pa se z odhodom Pridigarja vrača Matej Radan, ki je še v lanskem letu branil vrata velenjčanov in je z večletnim stažom kot član NK Rudar Velenje že stari znanec ekipe. Za knape je podpisal 1-letno pogodbo in ob tem povedal:

“Zelo vesel sem, da smo se uspeli dogovoriti o nadaljevanju sodelovanja ter da se ponovno vračam v Velenje. Upam, da bomo z ekipo v nadaljevanju redno osvajali točke v prvenstvu.”

Srečno Rudar!

Foto: EkipaSN