Pred vrati je četrtfinale

15/10/2019

Pred vrati je četrtfinale

Knapi bodo jutri odigrali prvo četrtfinalno tekmo proti Nafti iz Lendave. Tekma bo odigrana v gosteh, s pričetkom ob 19:00 uri. Prenos tekme si bo mogoče ogledati na Sportklub 1.

Nafta, ki nastopa v 2. slovenski ligi, trenutno zaseda 6. mesto na lestvici. Njihov najboljši strelec ekipe je z devetimi zadetki Jaka Bizjak, ki pa zaradi poškodbe na zadnji prvenstveni tekmi najverjetneje ne bo nastopil. Ekipa iz Lendave je v dosedanjem pokalnem tekmovanju najprej izločila Tinex Šenčur in nato še ekipo Krškega, sedaj pa je žreb določil, da se pomerijo z zeleno-črnimi.

Knapi bodo s prvo tekmo v gosteh že poskušali pridobiti prednost, ki jo želijo kasneje na domačem terenu potrditi in tako napredovati v naslednji krog pokala. Po prvem krogu, ko so z 1:4 premagali Bravo so velenjčani v drugem krogu izločili še Olimpijo, ko je za evrogol poskrbel Trifković. Kako bodo fantje pod taktirko Nikole Jaroša odigrali tokrat pa bomo videli že jutri, ko se po reprezentančnem premoru nadaljuje tekmovalni del sezone.

Foto: EkipaSN