NK Rijeka 5 - 0 NK Rudar Velenje

02/02/2016 - 17:00

V sklopu priprav na Hrvaškem smo se na Rujevici pomerili s prvo ekipo NK Rijeke. Rečani so pred številnimi navijači visoko premagali Knape.

Knapi so pred 1000 navijači Rijeke dobro krenili v tekmo, a so Rečani v nadaljevanju polčasa strli našo obrambo in dokazali, da so pred pričetkom prvenstva v fantastični formi. V 25.minuti je Balaj povedel domače v vodstvo, nekaj minut kasneje je po mnenju sodnika Ivan Knezović storil prekršek za 11-metrovko, za Rijeko je bil uspešen Gavranovič. Domači so pred odhodom na odmor zadeli še enkrat.

V drugem delu igre je igrišče prekrila gosta megla, Knapi si znova niso uspeli priigrati resnejše priložnosti, napake v obrambi pa je Rijeka kaznovala še z dvema zadetkoma. Tekma se je končala z rezultatom 5-0 v korist domačih.

Po 4 dnevnih pripravah se vračamo v Velenje, kjer bomo nadaljevali s treningi. Do konca pripravljalnega obdobja so predvidene še najmanj 4 tekme.

NK Rijeka – NK Rudar Velenje 5:0 (3:0)
Postava:Radan (od 85′ Čretnik), Knezović, Džinić, Jahić, Ihbeisheh (od 81′ Bratić), Tolimir (od 46′ Grgić), Črnčić (od 64′ Pišek), S. Babić (od 46′ Kurež), Grbić (do 36′ Prašnikar, od 81′ Markovsky), Eterović, M. Babić (od 65′ Pišek).

Foto: NK Rijeka