NK Rudar Velenje 0 - 1 NK Krško

27/02/2016 - 15:00

V 23.krogu prve lige TS smo se pred domačimi navijači pomerili s Krčani in izgubili z rezultatom 1-0.

Prvi polčas v Velenju je minil brez posebnih nevarnosti za enega ali drugega vratarja. Konkretnejši pa so bili Krčani, ki so enega nevarnejših strelov sprožili v sedmi minuti prek v ekipi Đurkovića, Matej Radan pa se je izkazal. Slednji je moral posredovati tudi v 30. minuti, a je bil takratni poskus Štefanca lahek zalogaj za našega čuvaja mreže.

Prav Štefanac pa je poskrbel za prvo razburjenje v drugem polčasu, v 57. minuti je storil grob prekršek nad Ivanom Knezovićem in dobil neposredni rdeči karton. Kljub igralcu manj so gosti povedli v 64. minuti, ko je po podaji iz kota pred golom Rudarja povsem sam ostal Luka Volarič in z glavo zadel za 1:0.

Kljub igralcu več nam ni uspelo resno ogroziti vrat gostov, smo  pa stopnjevali pritisk proti koncu tekme. Nevarnejša strela sta sprožila Luka Prašnikar v 86. minuti in Klemen Bolha v 88. minuti, a nista bila dovolj dobra, da bi nam prinesla vsaj točko.

NK Rudar Velenje – NK Krško 0:1 (0:0)
Stadion Ob jezeru, gledalcev 1000; Strelec: Volarič 64.

Postava: Radan, Kocić, Knezović (od 60. Džinić), Kašnik, Bevab (od 76. Prašnikar), Bolha, Tolimir, Trifković, Grbić (od 63. M. Babić), Krcić, Eterović.