NK Rudar Velenje 5 - 1 NK Drava Ptuj

10/02/2016 - 15:00

V osmi pripravljalni tekmi smo se na umetnem igrišču v Velenju pomerili z ekipo NK Drava Ptuj in suvereno zmagali z rezultatom 5-1.

Prvi polčas je s poizkusom z daljine otvoril Klemen Bolha. V 14.minuti se je poškodoval Gašper Kurež, na položaju bočnega branilca ga je zamenjal Milan Kocič. V 23.minuti pa zadetek v mreži gostov, Klemen Bolha je s strelom od daleč presenetil vratarja in povedel Knape v vodstvo.

Po dobri polovici prvega polčasa se je v ugodni priložnosti za zadetek znašel Denis Grbič, a je žoga zletela mimo vrat. V 37.minuti je z glavo zadel Mario Babić, 3 minute kasneje pa je izid polčasa postavil Mate Eterović. Igralci Drave so se ob izteku prvega dela igre znašli sami pred vrati Mateja Radana, a se je slednji izkazal s fantastičnim posredovanjem

V drugi polčas smo krenili s polno paro in že v 48.minuti povišali prednost na 4-0, ko je s pravim “evro golom” postregel Amer Krcič. V 62.minuti je dobro posredoval Matic Čretnik, nekaj minut kasneje pa je Leon Črnčič zapravil dobro priložnost za povišanje prednosti. V 68.minuti so gostje po napaki vratarja Čretnika, znižali prednost Knapov. V 86.minuti je za končnih 5-1 zadel Damir Grgič.

V soboto je predvidena gostujoča tekma z NK Roltek Dobu.

NK Rudar Velenje – NK Drava Ptuj 5:1 (3:0)
Strelci: Bolha 23., M.Babić 37., Eterović 40., Krcič 48., Grgič 86.

Postava 1.polčas: Radan, Kurež (od 14. Kocič), Džinič, Kašnik, Ihbeisheh, Tolimir, S.Babić, Bolha, M.Babić, Grbić in Eterović.
Postava 2.polčas: Čretnik, Kocič, Bolha, Knezović, Bratić, Črnčič, Trifkovič, Pišek, Krcič, Prašnikar in Grgič.