NK Rudar Velenje bo vodil Milovan Rajevac

15/06/2016

Z veseljem sporočamo, da je dne 15. 6. 2016, Upravni odbor NK Rudar Velenje imenoval novo strokovno vodstvo. Prvo ekipo bo v novi sezoni vodil g. Milovan Rajevac, strokovnjak z dologoletnim mednarodnimi izkušnjami in uspehi. G. Rajevac je prvi trener v zgodovini slovenskega klubskega nogometa, ki se lahko pohvali s tako izjemnimi dosežki, kot so trener leta v Afriki, trener leta v Srbiji in 5. mesto na SP leta 2010 z reprezentanco Gane. Strokovno vodstvo dopolnjujeta domača pomočnika trenerja, nekdanja igralca kluba Žika Vidojević in Ramiz Smajlović. Trener vratarjev je postal Vukašin Petranović. Skladno s tem smo si za prihodnjo sezono zastavili ambiciozne cilje. Klubske priprave, na katerih bo igralce že vodil nov strokovni štab, se začnejo danes z uvodnim treningom in skupno večerjo.

Hkrati obveščamo, da je Upravni odbor imenoval tudi direktorja kluba, g. Marka Čepelnika, ki je v klubu uspešno deloval že dolga leta v različnih funkcijah.

NK Rudar Velenje si je z današnjim imenovanjem strokovnega štaba in novega direktorja, postavil pogoje in vizijo klub pripeljati v vrh slovenskega nogometa.

Športni pozdrav!