Jutri napadamo Maribor!

12/10/2017

Pred Knapi je nadaljevanje prvenstva, v 12. krogu PLTS bodo gostili NK Maribor. Rudar bo aktualne prvake napadal iz 3. mesta, z odlično popotnico treh zaporednih zmag in štirih zaporednih srečanj brez poraza. Pred petkovim derbijem vrha lestvice smo se pogovarjali z Damjanom Vukliševićem in Johnom Maryjem, danes ob 18:00 pa boste lahko na valovih Mojega radia prisluhnili tudi Klemnu Bolhi in Milanu Tučiću.

Damjan Vuklišević (branilec): “Reprezentančni premor smo izkoristili za pripravo na tekmo z Mariborom. Trener nam je namenil nekaj prostih dni za regeneracijo. Po povratku je sledilo par treningov in priprava na nasprotnika. Vemo da je Maribor zelo kvaliteten nasprotnik, saj igrajo v Ligi prvakov in so državni prvaki a vseeno imamo mi za to tekmo svojo računico in bomo v tekmo vstopili optimistično, saj smo v nizu štirih zaporednih tekem brez poraza. Ob tej priložnosti bi rad povabil vse navijače, da nas pridejo podpreti na tekmo, ki bo v petek ob 20:20. SREČNO RUDAR!”

John Mary (napadalec):Dragi navijači. Pridite in navijajte za nas v petek na tekmi z Mariborom. Skupaj do nove zmage! Hvala Vam. SREČNO RUDAR!”