V nedeljo po točke v Krško

20/10/2017

Po domačem porazu z državnimi prvaki se bodo Knapi ta vikend odpravili v Krško, od koder so se nazadnje vračali s tremi točkami. Ekipi na prvenstveni lestvici delijo štiri točke, na edini letošnji medsebojni tekmi pa so krajšo potegnili Knapi, ki so Krčanom morali priznati premoč. Nedeljski načrti Rudarja so seveda povsem drugačni, saj želijo ohraniti 3. mesto na lestvici. Pred tekmo 13. kroga PLTS smo se pogovarjali z Leonom Črnčičem in Klemnom Bolho.

Leon Črnčič (vezist): “Najprej zahvala našim odličnim navijačem, ki so nas v velikem številu podprli na tekmi z Mariborom. Prvi polčas smo odigrali dobro a smo v drugem padli. Maribor je svoje priložnosti izkoristil in dosegel dva čudovita zadetka. Sedaj nas čaka težka tekma s Krškim. V tej sezoni igrajo dober nogomet, v svojih vrstah imajo tudi prvega strelca lige, mi pa še naprej dobro treniramo, se dobro pripravljamo na to tekmo in upamo na zmago! SREČNO RUDAR!”

Klemen Bolha (vezist): “Za nami je tekma z Mariborom, v kateri nismo uspeli osvojiti točk. Sicer igra ni bila slaba a to tekmo smo že pozabili, prvenstvo ni tek na 100m ampak maraton. V nedeljo že novo gostovanje v Krškem, kjer bomo lovili točke. Sicer imamo z njimi slabšo tradicijo, le eno zmago na devetih tekmah ampak to se bo v nedeljo spremenilo, tri točke bodo naše, nato bomo lahko bolj sproščeno krenili proti naslednji domači tekmi z Olimpijo, kjer Vas ponovno pričakujemo v velikem številu. SREČNO RUDAR!”