Tretja ekipa gosti Triglav

01/12/2017

Le še dve tekmi sta ostali do konce jesenskega dela PLTS in obe bodo Knapi odigrali na domačem terenu. Prvo že v soboto, ko v goste prihaja Triglav. Knapi so v letošnji sezoni nanizali že 9 zmag (eno tudi proti Triglavu), kar 6 pa v zadnjih 9. krogih in se že od 11. kroga nahajajo na 3. mestu lestvice. Zadnja tekma s Triglavom je minila v znamenju razmočenega igrišča, ki je dodobra onemogočalo razvoj igre a Rudar je preko Črnčiča in Tučića vseeno prišel do dveh zadetkov in domov odnesel zmago.
Trenutno eden najbolj vročih Knapov je prvi strelec lanske sezone John Mary, ki se je z dvema zadetkoma v Kidričevem prebil na 2. mesto letošnje strelske lestvice.

Jaka Bijol: “Jutri se bomo merili z dobrim moštvom Triglava, kateri so na vsaki tekmi 100% agresivni, saj lahko le s tem računajo na točke, mi pa jim moramo to vrniti še z večjo mero. Tekma bo težka tudi zaradi igrišča, ki vrjetno nebo v najboljšem stanju zaradi slabega vremena preteklih dni. Mi gremo seveda na tri točke, ki bi pomenile, da lahko gremo v zadnjo tekmo sezone malce bolj sproščeno, vendar vseeno z željo po zmagi. Srecno Rudar!”