Novi Knap je Sandi Ćoralić

05/01/2018

Sandi Ćoralić je v jesenskem delu letošnje sezone zastopal barve Rudarja kot posojeni igralec NK Olimpija Ljubljana, v nadaljevanju sezone pa se bo za najlepši dres boril kot član Rudarja. Sandi igra na poziciji bočnega branilca in je v prvem delu sezone zbral 4 nastope na tekmah PLTS. Rudaju je obljubil zvestobo do konca sezone 2018/19.

Sandi Ćoralić (bočni branilec):“Najprej bi se rad zahvalil Olimpiji za dosedanje sodelovanje, tam sem pridobil veliko nogometnega znanja, bivšim soigralcem pa želim veliko uspeha v nadaljevanju sezone.
Sem izredno vesel, da sem postal član NK Rudarja. Tu sem se že kot posojen igralec odlično ujel, tako s soigralci kot s strokovnim vodstvom. Primarni cilj je, da si s svojim trdim delom na vseh treningih priborim mesto v ekipi za tekme, na katerih sem lačen dokazovanja in dobrih rezultatov. Pričakujem, da dobri rezultati in dobra igra ne bodo izostali in se bomo ob koncu sezone veselili visokega mesta na lestvici PLTS.
Ob koncu bi izkoristil priložnost in pozdravil naše navijače, Velenjske knape. Upam, da me bodo dobro sprejeli, sam pa obljubljam, da se bom potrudil in jih s svojimi predstavami navdušil. SREČNO RUDAR!”