Odhajamo poravnati račune z Ankaranom

26/04/2018

Po prazničnem petku se Knapi odpravljajo na gostovanje v Novo Gorico, kjer jih pričakujejo Ankarančani. Letos sta se ekipi pomerili že trikrat, na prvih dveh obračunih je slavil Rudar, nazadnje, pred dobrimi štirinajstimi dnevi, pa so v Velenju presenetili Ankarančani. Do konca prvenstva nas loči še 8 krogov in ozračje je vse bolj naelektreno. Ankarančani se borijo za obstanek med elito, Knapi pa bi se ob ugodnem razpletu še kako veselili morebitnega končnega 4. mesta v PLTS.
Pred sobotnim gostovanjem smo govorili s kapetanom Davidom Kašnikom.

David Kašnik (kapetan): “Pred nami je še mesec dni do konca prvenstva, kar pomeni, da nas čaka zelo zgoščen in naporen ritem tekem. Že v soboto nas čaka tekma proti Ankaranu, na kateri želimo osvojiti vse tri točke in popraviti vtis iz zadnje medsebojne tekme. Zavedamo se da bo vsaka osvojena točka na zadnjih 8. tekmah zelo pomembna, da dosežemo cilj in ostanemo na 4. mestu.
Želim si, da bi nas navijači v tem ključnem delu sezone spodbujali v čim večjem številu in nam z navijanjem pomagali do skupnega cilja, zato že zdaj vabim vse navijače in navijačice na naslednjo domačo tekmo, ko v Velenje prihaja NK Maribor. Skupaj smo močnejši!
SREČNO RUDAR!”