Kapetan strnil misli po uspešni sezoni

04/06/2018

Glave so se po naporni sezoni že nekoliko ohladile, zato pa je še naprej vroč dosežek, ki je prišel nekaj dni po osvojitvi 4. mesta v PLTS. Ob zmagi Olimpije v finalu pokala so si Knapi zagotovili vozovnico za 1. krog kvalifikacij za UEFA Europa League!
Misli je za našo spletno stran strnil kapetan, ki v zaključki sezone zaradi hujše poškodbe na terenu ni mogel pomagati soigralcem, zato pa jih je bodril iz zakulisja, David Kašnik.

David Kašnik: “Zelo vesel sem, da se nam je ponovno uspelo uvrstiti v kvalifikacije za Ligo Europa. Bila je dolga in naporna sezona, veliko treningov in truda je bilo vloženega. Na koncu smo dosegli 50 točk, osvojili 4. mesto in se uvrstili v kvalifikacije za Ligo Europa kar je za vse nas velika nagrada. Igralci smo naredili več kot so mnogi pričakovali in lahko smo ponosni na to.
Še enkrat hvala našim navijačem, ki so nas vzpodbujali skozi sezono in nas bodo tudi v prihodnje.
Sedaj je pomembno da se med pavzo dobro spočijemo, napolnimo baterije, ob enem pa se že obrnemo proti začetku priprav. Kvalifikacije prinašajo veliko priložnost za vse nas, zato jo želimo izkoristiti na najboljši način.
Se vidimo kmalu! SREČNO RUDAR!”