Vodeb in Vrabič sta se pridružila Knapom

10/07/2018

Novinca v sredini Rudarja sta Tim Vodeb in Andraž Vrabič. Vodeb je v prejšnji sezoni branil barve Ankarana, kjer je bil eden ključnih mož ekipe, zapomnili pa smo si ga po nekaj atraktivnih golih ter zanimivem izvajanju stranskih avtov. Z Rudarjem je sklenil pogodbo dolgo eno leto.
Branilec Vrabič je v prejšnji sezoni nastopal v 2. ligi za Fužinar Ravne, kjer je zbral 28 nastopov in prispeval 1 gol. Z Rudarjem je sklenil pogodbo dolgo eno leto.

Tim Vodeb (napadalec): “Prihajam iz Trbovelj. Sem Knap po duši in za Rudar bom dal dušo in srce. Na vsaki tekmi se bom trudil po svojih najboljših močeh in upam, da bom prispeval svoj del k uspehom ekipe. Vse navijače in podpornike, vse knape bi rad v čim večjem številu povabil na četrtkovo tekmo s Tre Fiorijem. Srečno Rudar!”

Andraž Vrabič (branilec): “Prvi občutki ob prihodu v Velenje so super. Imam občutek, da me je ekipa dobro sprejela in da gre za zelo dobro moštvo. Tudi jaz bi vas rad vse povabil na četrtkove kvalifikacije s Tre Fiorijem, da skupaj ustvarimo dober rezultat. Srečno Rudar!”