Vošnjak in Jovan s prvo profesionalno pogodbo!

06/09/2018

V klubu smo ponosni, da sta prvo profesionalno, dolgoročno pogodbo z NK Rudar Velenje podpisala igralca naše nogometne šole, Adam Vošnjak in Gašper Jovan. Adamu in Gašperju želimo obilo sreče tako v mladinski ekipi kot tudi pri dokazovanju med člani.

Adam Vošnjak:“Že od malih nog sem z družino pogosto zahajal na stadion, kjer smo Knape podpirali na skoraj vsaki domači tekmi. Pred 11-imi leti sem pričel z igranjem nogometa v domačem klubu Ljubno, pred petimi leti pa sem iz NK Šmartno prestopil v NK Rudar. V teh petih letih sem pridobil veliko izkušenj in se izpopolnil kot igralec. Delo z mladimi se je zadnja tri leta še posebej izboljšalo, kar me je privedlo k temu, da sem tudi sam še več treniral in se dokazoval. Podpis pogodbe mi pomeni pomembno stopnico v moji nadaljni karieri. Za ta korak sem se odločil, ker bi se rad še naprej dokazoval v zeleno-črnem dresu. Moji cilji za to sezono so, da se skupaj z ekipo veselimo naslova prvaka 2. SML ter, da se skupaj s kadeti vrnemo v 1.  slovensko ligo. Kot do sedaj bom na vsakem treningu in tekmi dajal vse od sebe in si že letos poskušal pridobiti debi v članski ekipi. Rad bi se zahvalil vsem trenerjem, prijateljem, predvsem pa družini, ki me je pri vsem tem stalno podpirala. SREČNO RUDAR!”

Gašper Jovan:“Vesel sem in ponosen, da sem podpisal dolgoročno pogodbo z Rudarjem, saj je želja vsakega mladega igralca, da podpiše profesionalno pogodbo, meni pa še toliko bolj, saj je do tega prišlo v mojem domačem klubu, ki mi je zelo pri srcu. Veliko mi pomeni tudi, da me podpirajo moji najbližji, saj mi brez njih ne bi uspelo. Letošnji cilj pri mladincih je, da se skupaj s kadeti vrnemo v 1. slovensko ligo. Zaenkrat nam kaže dobro, saj smo na tekmah zelo suvereni in vedno dajemo vse od sebe. Moja želja in moj cilj je, da se čimprej pridružim članski ekipi in debitiram v PLTS. SREČNO RUDAR!”