Po premoru k Bravu

21/11/2019

Po premoru k Bravu

Prepoved nastopa: Marko Ćosić

V Velenju se je v preteklem krogu že bližala zmaga. Knapi so z dvema goloma šokirali goste iz Celja in zdelo se je, da bodo na odmor odšli z lepo prednostjo. Nato pa so Velenjčani popustili in grofom pustili do izenačenja. Na Stadionu je na vsaki strani padel še po en gol in tako je četa Andreja Panadića doma zadržala točko. Nekaj več bodo v soboto iskali proti Bravu, ki v zadnjem času preživlja še nekoliko slabše obdobje od Štajercev.

Kdo je vroč?

Velenjčani so bili pred reprezentančnim premorom strelsko razpoloženi kot že dolgo ne. Gledalci na Stadionu Ob jezeru so se prvič veselili v 27. minuti. Robert Pušaver je podal pred celjska vrata, tam pa Borna Petrović nato ni imel težkega dela. Nekaj minut kasneje je bil z bele pike uspešen Dominik Radić, zadnji gol za knape je tik pred iztekom prvega polčasa zabil Mićo Kuzmanović.

Ali ste vedeli?

Tokratna tekmeca se bosta v soboto spoprijela že drugič v sezoni. Prvič sta se srečala v prvem krogu Pokala Slovenije, takrat je po podaljških s 4 proti 1 slavil Rudar. Slab mesec kasneje je, zanimivo, z enakim rezultatom tri točke vpisal Bravo. Kdo bo slavil tokrat?

Tekst: prirejeno po VBi

Foto: prvaliga.si