V nadaljevanju bo potrebno stopiti na plin

10/12/2019

V nadaljevanju bo potrebno stopiti na plin

Članska zasedba Nogometnega kluba Rudar Velenje pod vodstvom trenerja Andreja Panadića je v prvem delu sezone 2019/ 2020 marsikoga razočarala, a v klubu verjamemo, da knapi še niso rekli zadnje besede.

K trenutnemu stanju na lestvici, ko je ekipa trdno na 10. mestu in ima po 20 odigranih krog 8 točk pri čemer so vse pridobljene z neodločenimi izidi, je botrovalo veliko faktorjev. Vse od kadrovskih menjav do pomankanja kančka sreče. Dejstvo pa je, da so fantje na zadnji tekmi prvega dela sezone, proti Mariboru, pokazali, da se ne mislijo zlahka predati. Čeprav bo težko je ekipa odločena, da v drugi del sezone vstopi prerojena, borbena in enostavno boljša. Naj knapi v tem duhu vstopijo tudi v pripralvjalno obdobje po zimskem premoru, ki ga predvidoma pričnejo 4. januarja 2020.

Rezultati v športu močno oblikujejo klub, ekipo ter navijače pa vendar le-ti niso vse kar nogomet ponuja. Težko je najti lepe besede, ko gre vse narobe, a besede podpore so tiste, ki pomagajo igralcem, da postanejo psihološko močnejši in na zelenicah nastopijo kot znajo. Navijači zares predstavljajo dvanajstega igralca na igrišču in zato se zahvaljujemo vsem, ki knapom stojijo ob strani sedaj, ko kot ekipa preživljajo najtežje obdobje.

Srečno Rudar!