SELEKCIA U13 IZ KRŠKEGA Z ZMAGO!

13/10/2020

V nedeljo so se mladi knapi odpravili na gostovanje k svojim sovrstnikom v Krško. V deževnem vremenu na umetni površini so slabše odprli srečanje in že v začetku tekme zaostajali z dvema zadetkoma. Nato so se fantje ogreli in začeli igrati ter prevzeli pobudo na igrišču in uspeli izenačiti do konca prvega polčasa.. Oba gola je dosegel Maid Dogdić. 
V drugem polčasu sta si obe ekipi, kljub težkim pogojem za igro priigrali veliko priložnosti. Fantje so se borili do konca kar se jim je izplačalo  saj so v zadnji minuti tekme po hitrem protinapadu povedli z 2:3 in tudi zmagali. Gol je dosegel David Čizmić.

Trener Aljosa Komprej:

Po slabšem začetku in zaostanku so se fantje prebudili. Z hitrimi in kratkimi podajami smo si ustvarili več priložnosti in uspeli izenačiti.
Pohvalil bi fante, da so se borili in kljub zaostanku verjeli da lahko pridejo nazaj v igro in do zmage. Drugi polčas je bil sicer malo slabši, saj so se med  igro pojavile nepotrebne  napake, ampak  glede na težke pogoje zaradi dežja in nizkih temperatur  je to tudi razumljivo.
Z veliko željo, borbo in z malce sreče smo na koncu uspeli zmagali. Fantom želim čestitati, saj so pokazali borbo in ekipni duh. Prav tako sem videl veliko pozitivnih stvari, tiste slabe pa bomo popravili na prihodnjih treningih.

#srecnorudar