Napovednik: NK Rudar Velenje – NK Krka

16/07/2015

V soboto, 18.julija se na zelenice znova vrača prvoligaški ples. Novo sezono bomo otvorili na domačem prizorišču, na stadionu ob jezeru, ko se bomo ob 18.30 uri pomerili z NK Krko.

V celotni zgodovini prve lige Telekom Slovenije TS smo se s Krko pomerili 12-krat, slavili smo 5-krat, ekipi sta se z neodločenim izidom razšli 4-krat. Najbolj veseli dejstvo, da smo na domačem igrišču tekmo zmagoslavno končali kar 4-krat.

Za prvo tekmo so pripravljeni vsi igralci, z izjemo Amerja Krciča, ki bo zaradi poškodbe zadnje stegenske mišice izpustil obračun s Krko, po besedah našega fizioterapevta pa bo že pripravljen za drugi krog prvenstva, ko se bomo v gosteh pomerili z ND Gorico.

Dogajalni prostor pred stadionom bo oživel že ob 17.30 uri. Za vse navijače in obiskovalce bodo med drugim poskrbele tudi naše hostese. Pridite pravočasno, saj vas že pred tekmo pričakuje obilo zabave.

David Kašnik: »Rudar je enostavno moj klub in tukaj se res dobro počutim, z menjavo vodstva se znova čuti prava energija in mislim, da smo ponovno »prava klapa«. Naredili bomo vse, da dosežemo pozitiven rezultat. Verjamem, da bomo že proti Krki prikazali všečno in borbeno igro. Nadejamo se pozitivnega rezultata in upamo na čim številčnejšo podporo s tribun.«

Mate Eterović: »Počutim se kot, da nikoli nisem odšel iz Velenja, tukaj je res odlično, kot, da bi bil doma. Verjamem, da bomo v soboto z Velenjskimi knapi in z veliko podporo s tribun dosegli dober rezultat.«

Cene vstopnic

Otvoritvena cena: 3€

Ženske, otroci do 14.leta in nekdanji nogometaši Rudarja imajo prost vstop!