Radan obranil 11-metrovko in poskrbel za točko v Krškem

18/10/2015

V soboto (17.10.) smo se v 14.krogu prve lige TS v gosteh pomerili s Krškim. Tekma se je končala brez zadetkov, naziv igralca tekme je brez dvoma pripadel Mateju Radanu, ki je obranil najstrožjo kazen. 

NK Krško – NK Rudar Velenje 0:0

Stadion Matije Gubca, gledalcev 1000.
Postava: Radan; Kašnik, S. Babić, Kocić, Bolha, Grbić (od 59. Črnčič), Tolimir, Ihbeisheh (od 73. Jahić), Džinić, M. Babić, Grgić (od 60. Eterović).

Gledalci v Krškem v prvem polčasu niso videli posebej razburljive predstave, dolgo časa niti ne pravega strela proti vratom ene ali druge ekipe. Šele v 44. minuti so domači poskrbeli za nekaj vzdihov navijačev, ko je Poljanec za nekaj centimetrov zgrešil cilj.

Zato pa je bil bolj razburljiv začetek drugega polčasa. V 51. minuti je po zanimiv oceni sodnika Kašnik igral z roko v svojem kazenskem prostoru. Odgovornost je prevzel Urbanč, toda Matej Radan je fantastično reagiral in strel obranil.

Sicer pa tudi v nadaljevanju ekipi nista ravno skrbeli za kakšne nevarne akcije, enim in drugim je bolj poredko uspelo priti do zaključnih strelov. Najbolj nevarno je bilo že v sodniškem dodatku, ko je po podaji iz kota streljal Petric, Senad Jahić pa je žogo odbil na golovi črti.

Foto: Ekipa24.si