8 zadetkov v mreži Šmartnega, “hat-trick” Eterovića

16/02/2016

Torkovo popoldne smo izkoristili za novo pripravljalno tekmo, tokrat smo se na Parkurju pomerili s sosedi iz Šmartnega in jih premagali z rezultatom 8-0. 

V 7.minuti je po bočnem položaju prodrl Erman Bevab in s podajo v gostujoči kazenski prostor dobro zaposlil Klemna Bolho, ki je natančno meril in povedel Knape v vodstvo. V 10.minuti tekme je po podaji s kota z glavo prednost povišal David Kašnik. V prvem delu igre si je dve lepi priložnosti za zadetek ustvaril Damir Grgić, a je bil neuspešen. Izid polčasa je v 37.minuti postavil Damjan Trifkovič.

V nadaljevanju srečanja si je prvo zrelejšo priložnost pripravil Denis Grbič, a je vratar Šmartnega odlično odreagiral in obranil strel. V 54.minuti je zadel Mate Eterović, a je bil gol razveljavljen zaradi prepovedanega položaja. Po podaji s kota je v 57.minuti z glavo zadel Elvedin Džinič. V zadnjih 15 minutah smo dosegli kar 4 zadetke, od tega je 3 v razmaku štirih minut prispeval Mate Eterović.

V soboto bomo na stadionu ob jezeru opravili generalko pred pričetkom prvenstva, nasproti nam bo stala ekipa Domžal.

NK Rudar Velenje – NK Šmartno 1928 8:0 (3:0)
Strelci: Bolha 7., Kašnik 10., Trifkovič 37., Džinič 57., Pišek 75., Eterović 77., 78., 80.

Postava 1.polčas: Radan, Bevab, Kašnik, Knezović, Kocič, Tolimir, M.Babić (od 35. Pišek), Krcič, Prašnikar (od 35. Trifkovič), Bolha in Grgič.
Postava 2.polčas: Čretnik, Bratić (od 66. Kurež), Acman, Džinič, Ihbeisheh, Pišek, Trifkovič, Črnčič, Grbič, M.Babić in Eterović

NOVANASLOVNA