Krčmarević: “Bili smo potrpežljivi, strpni in pametnejši od tekmeca!”

29/08/2016

Po zmagi v Kidričevem sta za nkrudarvelenje.com spregovorila trener Rudarja, Slobodan Krčmarević in strelec tretjega zadetka, Mitja Lotrić.

Slobodan Krčmarević (trener): “Očitno nam bolj odgovarjajo gostujoči tereni, kjer smo dobili še eno tekmo. Lahko rečem, da sem zadovoljen s tekmo. Igrali smo proti resni ekipi, ki je bila v dobri seriji. Dali smo vse od sebe, da odigramo dobro taktično tekmo. Bili smo potrpežljivi, strpni in pametnejši od tekmeca, takšen je bil recimo Aluminij prejšnjo tekmo in dosegel odmevno zmago v Mariboru. John Mary je imel izjemno dober dan, svojo igro pa je kronal z dvema zadetkoma. Mislim, da smo zmagali povsem zasluženo, morda je bil rezultat na koncu nekoliko previsok. Aluminiju želim vso srečo še naprej.”

Mitja Lotrić (ofenzivni vezist): “Dosegli smo zasluženo zmago, cel teden smo dobro delali in se pripravljali na tekmo. Hoteli smo ponoviti predstavo iz Ljubljane, mislim, da nam je dobro uspelo in v takem tempu želimo nadaljevati prvenstvo tudi po reprezentančen premoru.”

28678760263_48a76c7e94_o