Mitja Lotrič prejel vpoklic Srečka Katanca!

14/12/2016

Slovenska nogometna reprezentanca bo leto 2017 začela z dvema prijateljskima tekmama. Srečko Katanec je objavil seznam B reprezentance, ki se bo od 4. do 14. januarja mudila v Abu Dhabiju, kjer bo odigrala prijateljski tekmi s Finsko in Saudovo Arabijo. Reprezentanco bodo sestavljali nogometaši iz klubov Prve lige Telekom Slovenije, povabilo pa je prejel tudi naš član, Mitja Lotrič!

Strokovno vodstvo slovenske nogometne reprezentance na čelu s Srečkom Katancem bo tako skozi deset-dnevne priprave in dve prijateljski tekmi dobilo odličen vpogled v zmožnosti, sposobnosti in pripravljenost triindvajestih izbrancev iz slovenskega domačega prvenstva. Cilj reprezentančne akcije B reprezentance je v prvi vrsti povečati krog kandidatov za A reprezentanco, ki jo v prihodnjem letu čaka še šest kvalifikacijskih tekem za nastop na Svetovnem prvenstvu 2018.

Slovenija bo prvo tekmo te arabske turneje odigrala 10. 1. v Abu Dhabiju s Saudovo Arabijo, tri dni kasneje pa še s Finsko.

B reprezentanca se bo zbrala 2. januarja na Brdu pri Kranju.

SEZNAM SLOVENSKE REPREZENTANCE:

Vratarji:
Kotnik (NK Celje), Sorčan (ND Gorica), Vodišek (ŠD NK Olimpija)

Obrambni igralci:
Balkovec (NK Domžale), Boben (ND Gorica), Blažič (NK Domžale), Delamea Mlinar (ŠD NK Olimpija), Klinar (ŠD NK Olimpija), Mitrović (ŠD NK Olimpija), Sikošek (FC Koper), Širok (NK Domžale)

Zvezni igralci:
Arčon (ND Gorica), Kramarič (NK Krško), Kronaveter (ŠD NK Olimpija), Majer (NK Domžale), Matjašič (NK Domžale), Vetrih (NK Domžale), Zajc (ŠD NK Olimpija)

Napadalci:
Bratanović (NK Domžale), Lotrič (NK Rudar Velenje), Podlogar (NK Celje), Pučko (FC Koper), Vuk (NK Domžale).

NZS