Leon Črnčič pred petkovim zborom članske ekipe

10/01/2017

Članska ekipa se bo po zimskem premoru ponovno zbrala v petek, v ta namen pa je misli za našo spletno stran strnil igralec, ki že šesto leto brani barve velenjskega Rudarja, povratnik po poškodbi (poškodbe so ga z zelenic oddaljile za daljše časovno obdobje), Leon Črnčič.

Leon Črnčič (vezist) o individualnih pripravah pred pričetkom skupnih priprav: “Sam sem premor izkoristil tako, da sem hodil na terapije za poškodovano koleno in treniral z namenom izboljšanja svoje telesne pripravljenosti, saj sem bil kar dosti časa izven pogona.”

O pripravah na spomladanski del prvenstva: “Priprave bodo dolge, odigrali bomo veliko prijateljskih tekem, tako da bomo imeli dovolj časa, da pridemo na željeni nivo. Odhajamo tudi na 10-dnevne organizirane priprave v Medulin, česar se res veselim, saj bo menjava okolja vsem koristila, nenazadnje pa se s tovrstnim druženjem krepi tudi ekipni duh.”

Pogled v spomladanski del prvenstva: “Spomladanski del bo izredno zanimiv, saj smo ekipe od 4. do 9. mesta v razponu le desetih točk. Imamo zelo kvalitetno ekipo in z dobrim delom se lahko nadejamo dobrih rezultatov.”

Predviden seznam prijateljskih tekem 

21.1. – 31.1. Štiri prijateljske tekme na Arena Cup-u v Medulinu
11.2. NK Rudar Velenje – NK Radomlje
18.2. NK Maribor – NK Rudar Velenje (Ljudski vrt)

crncic2