Športni direktor Živojin Vidojević pred nadaljevanjem prvenstva

22/02/2017

V sklepnem delu priprav pred nadaljevanjem sezone in pred prvo tekmo z Domžalami smo se pogovarjali s športnim direktorjem Knapov, Živojinom Vidojevićem.

Živojin Vidojević (športni direktor) o prestopnem roku: “Tekom prestopnega roka so se v ekipi zgodile določene spremembe, predvsem z vidika odhodov, saj je pogodba potekla Matetu Eteroviću, na posojo pa sta odšla Borivoje Ristić in Timotej Acman, Borivoje v Grčijo, Timotej pa v NK Drava Ptuj, kjer se bo kalil in nabiral igralske izkušnje. Sicer je ekipa v večini ostala enaka, kar je bila tudi naša želja. Kljub nekaj mamljivim ponudbam za določene igralce, smo se v želji po izpolnitvi cilja, zastavljenega pred sezono odločili te igralce zadržati.
Okrepitve smo iskali v mladih igralcih iz domačega okolja. Uspeli smo pripeljati mladega, talentiranega igralca Matica Mlakarja, v načrtu pa imamo prihod še nekaterih mladih igralcev a o imenih zaenkrat še nebi govoril, saj na tem še delamo. Prav tako veliko pozornosti namenjamo razvoju domačih igralcev v NŠ Rudar Velenje, saj je eden izmed zastavljenih ciljev tudi močna nogometna šola, iz katere bo pot v člansko ekipo našlo čimveč talentiranih nogometašev.”

O pripravah: “Priprave so minile brez posebnih neprijetnosti, po načrtu. Odigrali smo lepo število prijateljskih tekem, predvsem zadnji dve, proti Kopru in Mariboru sta bili odigrani na zelo visokem nivoju. Ti tekmi sta pokazali, da je ekipa dobro pripravljena, kompaktna in da smo na dobri poti, da zastavljene cilje tudi dosežemo. Predvsem si želim, da ekipa tudi v prihodnosti ostane zdrava.”

Povabilo na tekme NK Rudar Velenje: “Mislim, da s tem, ko smo jedro ekipe zadržali v Velenju kažemo resno težnjo po izpolnitvi  zastavljenih ciljev in ob tej priložnosti bi povabil vse nogometne navdušence, naj pridejo na tekmo Rudar – Domžale, ki bo v soboto in seveda na vse prihodnje tekme, mi pa se jim bomo za podporo oddolžili z borbenostjo in všečno igro na igrišču.”

image-0-02-05-cc26a2cdadd6db28689d062881038e4cf05031a80654087a35a13f2a30322c90-V