Darko Zec in Mitja Lotrič pred tekmo s Koprom

21/04/2017

Jutri Knape čaka gostovanje na obali. Koper je v treh ligaških obračunih letošnje sezone Rudarju le na eni tekmi odščipnil točke (21. krog, 2-2), Rudar pa je slavil tudi v prijateljskem obračunu pred pričetkom spomladanskega dela.
Če vzamemo v obzir statistiko letošnjih medsebojnih dvobojev, se tehtnica kar se tiče danih zadetkov (Rudar 8 – PLTS, 12 – vse tekme, Koper  3 – PLTS, 5 – vse tekme) in dobljenih točk (Rudar 7, Koper 1) nagiba na stran Knapov.

O pričakovanjih in ciljih pred tekmo s Koprom smo se pogovarjali z Darkom Zecem in Mitjo Lotričem.

Darko Zec (branilec):Jutri nas čaka Koper, nasprotnik za katerega lahko rečemo, da nam leži, saj smo se tudi iz zadnjega gostovanja na obali vrnili z zmago. Naš eden in edini cilj je zmaga in vsi se zavedamo, da bomo za ta cilj morali vsi dati vse od sebe in se truditi vseh 90 minut.

Mitja Lotrič (vezist): “Pred nami sta še zadnja dva treninga, na katerih bomo poskusili izpiliti še zadnje stvari. Vemo, da ima Koper dobre posameznike vendar nenazadnje smo jih letos že nekajkrat premagali, enkrat igrali neodločeno, izgubili nismo niti ene tekme. Tudi zadnjo prijateljsko tekmo z njimi smo odigrali dobro in verjamem, da nam bo jutri v Kopru uspelo doseči dober rezultat.”