V nedeljo z vodilno Olimpijo

27/10/2017

To nedeljo se na stadionu Ob jezeru ponovno obeta pravi spektakel, derbi vrha razpredelnice, saj v goste k tretjeuvrščenim Knapom prihaja vodilna Olimpija. Prvo letošnjo medsebojno tekmo so dobili Ljubljančani, ki pa so lani na lastni koži občutili kako neugodno zna biti gostovanje v Velenju. Pred nedeljsko tekmo, ki bo na sporedu ob 16:50 smo se pogovarjali z Iljo Antonovom in Milanom Tučićem.

Ilja Antonov (vezist): “Za nami je dobra tekma, odigrali smo osredotočeni in motivirani v želji, da domov prinesemo nove točke. Pri naših prizadevanjih na igrišču smo bili uspešni in tudi trije zadetki, ki smo jih zabili kažejo, da smo bili dobri. Sedaj se že obračamo proti novi tekmi. Seveda je favorit na papirju pred samo tekmo Olimpija, smo pa izredno motivirani in želimo proti vodilni ekipi prvenstva pokazati največ kar znamo. Prav tako bo to tudi odličen test za nas, ki bo pokazal, kako se lahko kosamo z najboljšimi. Rad bi povabil čimveč navijačev, na naš stadion, da nas podprejo, da ustvarijo dobro atmosfero in nam pomagajo kot naš 12. igralec. Srečno Rudar!”

Milan Tučić (napadalec):“Za nas zelo pomembna zmaga na težkem gostovanju v Krškem. Pomembna tudi za to, da se vrnemo v zmagovalni ritem. Tekmo smo dobro odigrali in zasluženo zmagali. Sedaj nas čaka Olimpija, vodilna ekipa lestvice. Teh nekaj dni smo izkoristili za regeneracijo in pripravo na tekmo. Olimpijo bomo dobro analizirali in se na njih dobro pripravili, v nedeljo pa dali vse od sebe, da bodo točke ostale doma. Ob tej priložnosti bi rad povabi gledalce, da nas podprejo na nedeljski tekmi, mi bomo dali vse od sebe in verjamem, da se bomo na koncu skupaj veselili. Srečno Rudar!”