Pred šaleško-savinjskim derbijem

02/11/2017

Jutri se Knapi odpravljajo v Celje, kjer se bodo drugič v letošnji sezoni merili z NK Celje v tako imenovanem šaleško-savinjskem derbiju. Na prvi tekmi v Velenju so zmago z zgodnjima zadetkoma Črnčiča in Tučića doma obdržali vse tri točke, tudi v gosteh pa so cilji Rudarja jasni. Trener Marijan Pušnik sicer ne bo mogel računati na kaznovane Tomaševića, Črnčiča in Bolho.
Pred tekmo smo se pogovarjali s pomočnikom trenerja Pušnika, Almirjem Sulejmanovićem in Johnom Maryjem.

Almir Sulejmanović (pomočnik trenerja): “Kot na vsaki tekmi si tudi jutri želimo dobrega rezultata. Cilj je zadržati pozitiven niz in upam, da bomo temu izzivu kos. Vsekakor pričakujemo težko tekmo, gre za lokalni derbi, na katerem je ne glede na formo in mesto na lestvici vse mogoče. Lokalni derbiji so nekaj posebnega, med sabo se dobro poznamo in smo res lokalni rivali. Na jutrišnjo tekmo bi povabil tako Celjane kot Velenjčane, da pridejo gledat tekmo, da pripomorejo k pozitivnemu vzdušju, zaradi katerega je tudi tekma lahko večji spektakel. SREČNO RUDAR!”

John Mary (napadalec): “Rad bi povabil vse navijače, da nas na jutrišnji tekmi podprejo. Gre za lokalni derbi, zato resnično potrebujemo navijače, da nam pomagajo, saj je z njihovo pomočjo možno vse. Ob tem da igramo zase, za statistiko, vedno igramo tudi za navijače, da Vas osrečimo. Še enkrat Vas pozivam, da pridete jutri in na vse ostale tekme letošnje sezone. SREČNO RUDAR!”