Prve zimske okrepitve!

09/02/2018

Po nekaj odhodih, lahko tudi v našem klubu potrdimo prve tri okrepitve. Marijan Pušnik bo lahko v spomladanskem delu sezone računal na usluge Djair Parfitt-Williamsa, 21-letnika, ki je bil nazadnje član West Ham Uniteda in je Rudarju obljubil zvestobo do konca sezone 2019/20, Vlatka Šimunaca, ki se v Velenje seli iz Cibalije, podpisal pa je leto in pol dolgo pogodbo ter Edina Šehića, ki se v Velenje seli do konce sezone kot posojen nogometaš splitskega Hajduka.

Djair Parfitt-Williams (napadalec): “Prihajam iz Bermudov. V Velenju mi je zelo všeč. Tako soigralci, kot treningi so zelo dobri. Nivo, na katerem so moji soigralci je zelo visok in mislim, da lahko spomladi res damo vse od sebe, da dosežemo cilj in se uvrstimo v kvalifikacije za Evropsko ligo. Upam, da zabijemo veliko golov in pridobili vedno več navijačev na našo stran. Sam pa želim garati na vsaki tekmi in dajati vse od sebe za ekipo! SREČNO RUDAR!”

Vlatko Šimunac (napadalec):“V Rudar prihajam iz Cibalije Vinkovci. Srečen sem, da sem se pridružil tej ekipi. Obstaja veliko prostora za napredek, sam pa sem prepričan, da si bomo izborili Evropo, neglede na to, da pred začetkom sezone to ni bil cilj. Ponudila se nam je priložnost im moramo jo izkoristiti. Soigralci so me odlično sprejeli, kot da sem tu že dolgo časa in še enkrat  ponavljam, srečen sem, da sem del te ekipe. SREČNO RUDAR!”

Edin Šehić (napadalec): “Rudarju sem se pridružil kot posojen igralec Hajduka. Srečen sem, da sem prišel, ekipa je odlična. Sprejeli so me, kot da sem tu že vse življenje. Dal bom vse od sebe, da jih ne razočaram, prav tako pa želim našim navijačem pripraviti lep spomladanski del prvenstva! SREČNO RUDAR!”