Pregled statistike prvega dela sezone

01/12/2018

Pregled statistike prvega dela sezone

Nogometna šola v prvem delu sezone vsekakor ni razočarala. V želji, da se prebijejo v prvo ligo so kadeti in mladinci vsekakor na pravi poti. Trenutno z 78. točkami zasedajo 1. mesto na skupni lestvici. Mladinci so prvi del zaključili brez poraza. Zapisali pa so 15 zmag in 1 neodločen rezultat. Skupno so dali 80 golov, na drugi strani pa so prejeli zgolj 4. Najboljši strelec ekipe je Vid Plešnik. Kadeti so v sredini prvega dela sezone zašli v manjšo krizo iz katere so se proti koncu uspešno rešili. Tako so vknjižili 10 zmag, 4 poraze ter 2 neodločena izida. V polno so zadeli 39-krat, prejeli pa so 17 zadetkov. Za največ golov je poskrbel Sandro Jovanović.

Selekcija U13 letos še ni oddala niti ene točke. Od 10 tekem so fantje priigrali 10 zmag, zato verjetno ni treba posebej poudarjati, da zasedajo 1. mesto na lestvici.

Ekipa U15 A zaseda 10. mesto, U15 B pa odlično 3. mesto na lestvici. Po prvem delu sezone je zelo uspešna tudi selekcija U12 A, ki zaseda 2. mesto, selekcija U12 B pa je trenutno na 6. mestu.

Vsem nogometašem čestitamo!