Zamenjava glavnega trenerja Nogometnega kluba Rudar Velenje

20/03/2019

Zamenjava glavnega trenerja Nogometnega kluba Rudar Velenje

Velenje, 20. 3. 2019 – V luči poteka dosedanjega dela sezone članske ekipe NK Rudar Velenje, se je vodstvo kluba razšlo z glavnim trenerjem knapov.

Dosedanjega trenerja članske ekipe, Marijana Pušnika, bo na njegovem mestu zamenjal trenutni pomočnik, Almir Sulejmanović. Tudi sam je bil igralec NK Rudar Velenja, ki je nato svojo pot nadaljeval v vlogi trenerja ter se na tem mestu dobro izkazal. Zato v klubu verjamemo, da bo Almir delo kvalitetno opravil ter znal motivirati ekipo.

Ob tej priložnosti se g. Pušniku zahvaljujemo za dosedanje opravljeno delo, saj je z njim vsekakor doprinesel k delovanju kluba. Ne pozabimo, da se je z njegovim prihodom v prejšnji sezoni NK Rudar Velenje s četrtim mestom na lestvici Prve lige Telekom Slovenije, uvrstil tudi v kvalifikacije za tekmovanje UEFA liga Evropa. Zavedamo se, da ima Marijan Pušnik, kljub trenutnim rezultatom, veliko znanja in izkušenj, ki bi lahko klubu še marsikaj doprinesla. V ta namen ostaja v NK Rudar Velenje in bo na področju razvoja kluba deloval na mestu športnega direktorja.

Verjamemo, da bomo tako še naprej sledili naši viziji ter omogočili klubu optimalen razvoj. Skupaj želimo slediti začrtani poti in ne zgolj rezultatsko, vendar tudi osebno, igralcem ponuditi čim boljše pogoje in izhodišča za njihovo nadaljnjo kariero. Trenutno stanje smo vzeli kot priložnost za samorefleksijo in učenje, zdaj pa le pogumno naprej. Srečno Rudar!