Po premoru na domačih tleh

12/09/2019

Po premoru na domačih tleh

Deveti krog bosta otvorila Rudar in Bravo, ki se bosta v petek pomerila na Stadionu Ob jezeru. Ob reprezentančnem premoru se je vodstvo velenjskega kluba odločilo za menjavo strategov. Žilnik je taktirko predal Nikoli Jarošu, ki je do sedaj vodil eno izmed mladinskih selekcij knapov.

Kdo je vroč?

Eden izmed boljših v vrstah knapov je zagotovo Rijad Kobiljar, do prestopa je nekajkrat iz povprečja izstopil Milan Tučić, nevaren pa zna biti tudi Leon Črnčič. Ob prestopnem roku se je zeleno-črnim pridružilo še nekaj novincev. Bo morda navdušil kdo od njih?

Ali ste vedeli?

Prejšnji teden je Rudar zapustil Milan Tučić. Nadarjeni mladenič bo kariero nadaljeval v Leuvenu, trenutno vodilnem v belgijski drugi ligi. Velenjska četa je tako pred nadaljevanjem prvenstva še dodatno oslabljena, poleg osrednjega napadalca bo Jaroš tako moral poiskati še novo “krilo”. Med reprezentančnim premorom je bil dejaven tudi vratar Tomaž Stopajnik. 18-letnika z nemškim potnim listom je DFB (nemška nogometna zveza) povabil na enega od svojih vratarskih kampov. Tomaž z udeležbo ne bo izgubil možnosti nastopa za slovensko izbrano vrsto, bo pa korak bližje igranju v nemški.

Tekst: prirejeno po VBi
Foto: prvaliga.si